Onderwijs

Transcribe
Loudly

Onze onderwijsproducten zijn Tuto en Loudly

Available in
ennl
Loudly voor Onderwijs
Loudly voor Onderwijs
Loudly voor Onderwijs

Loudly voor Onderwijs

Slimmer leren met spraaktechnologie

Loudly, slimmer leren met spraaktechnologie, is een gebruiksvriendelijke app voor het maken van gepersonaliseerde educatieve content. Dankzij de integratie van ITS Language's spraaktechnologie krijgen gebruikers interactieve oefeningen en automatische feedback. Loudly is geschikt voor leerkrachten, ouders, pedagogisch medewerkers, logopedisten, NT2-docenten en volwassenen die Nederlands als tweede taal willen leren. Creëer unieke oefeningen met audio, video, foto's en afbeeldingen en profiteer van de spraakherkenning voor effectief taalonderwijs.

Bezoek Loudly
Available in
denlen
TUTO

TUTO

Realtime spraakanalyse

Ontdek 's werelds eerste real-time spraakanalyse voor Nederlandstalige kinderen, die taalonderwijs revolutioneert. Ons innovatieve systeem detecteert slim uitspraakafwijkingen en biedt feedback afgestemd op het niveau van het kind. Leerkrachten kunnen alle fouten, groot en klein, via een gebruiksvriendelijk dashboard in de gaten houden. Oefen moeiteloos op een tablet of laptop, waardoor leren toegankelijk en boeiend wordt.

Bezoek Tuto
House

Ervaar de Kracht van Spraaktechnologie

Ontdek hoe onze geavanceerde spraakanalyse het taalleren voor kinderen kan verbeteren. Vraag vandaag nog een demo aan om het verschil te zien dat ITSLanguage kan maken.

placeholder=Productopties