Logopedie

Transcribe
Kat
Loudly

Onze logopedische producten zijn Loudly, ITSTranscription en KAT

Available in
denltr
KAT

KAT

Klank Analyse Tool

Met de KAT is het mogelijk de uitkomsten van benoemtaken of spontane taal automatisch te analyseren. Hiervoor moet je doelwoorden met de uitgesproken realisatie uploaden (gebruik hiervoor de invoersheet). Je krijgt vervolgens een excel-sheet met overzichten van de gekende klanken en clusters, de PCC, de gebruikte fonologische processen en de woorden geordend per klank en per cluster.Het is ook mogelijk om meerdere invoersheets te uploaden waarna je het verloop in de ontwikkeling kunt zien of de uitkomsten van meerdere kinderen naast elkaar kunt bekijken.

Bezoek KAT
Available in
ennl
Loudly

Loudly

Slimmer leren met spraaktechnologie

Loudly, slimmer leren met spraaktechnologie, is een gebruiksvriendelijke app voor het maken van gepersonaliseerde educatieve content. Dankzij de integratie van ITS Language's spraaktechnologie krijgen gebruikers interactieve oefeningen en automatische feedback. Loudly is geschikt voor leerkrachten, ouders, pedagogisch medewerkers, logopedisten, NT2-docenten en volwassenen die Nederlands als tweede taal willen leren. Creëer unieke oefeningen met audio, video, foto's en afbeeldingen en profiteer van de spraakherkenning voor effectief taalonderwijs.

Bezoek Loudly
Available in
ennlfr
ITSTranscription

ITSTranscription

Realtime transcriptie

Met het transcriptiegereedschap kunt u gemakkelijk spraak uit uw audio-opnamen transcriberen. Spraakherkenning levert u een eerste transcriptievoorstel, waarna u de uiteindelijke transcriptie kunt aanpassen. Verschillende exportformaten zijn beschikbaar voor verdere verwerking.

Bezoek Transcribe
Available in
ennl
Klankentrainer

Klankentrainer

Automatische herkenning van doelgeluiden

Koninklijke Auris Groep en Loudly hebben samen een geluidstrainer ontwikkeld die kinderen met spraakproblemen stimuleert om hun klankontwikkeling te verbeteren. Deze aantrekkelijke, spelachtige leeromgeving maakt gebruik van spraaktechnologie om feedback te geven en oefeningen aan te passen aan de vooruitgang. Oefeningen, met selecteerbare doelgeluiden en woorden, kunnen worden geoefend op een tablet of laptop, of op afstand via Zoom. De tool is ontwikkeld in samenwerking met spraak-taalexperts en kan na contact in uw organisatie worden geïntegreerd.

Bezoek Klankentrainer
House

Ervaar de Kracht van Spraaktechnologie

Ontdek hoe onze geavanceerde spraakanalyse het taalleren voor kinderen kan verbeteren. Vraag vandaag nog een demo aan om het verschil te zien dat ITSLanguage kan maken.

placeholder=Productopties